Vi monterer ovner og bygger peiser i hele Bergensområdet og mesteparten av Hordaland.

OVNSMONTERING

Fagmessig og sikkert utført

PIPEREHABILITERiNG

Med sikre og effektive løsninger

BYGGING AV PEIS

Elementpeis eller skreddersydd design

SALG AV OVNER

Vi skaffer ovner, peiser og skorsteiner

MONTERING AV OVNER

Focus AS monterer ovner i hele Bergensområdet og mesteparten av Hordaland , hvor vi setter vår ære i fornøyde kunder. Montering av ovn har med brannsikkerhet, estetikk og komfort å gjøre. Som kunde ønsker du en ovn som er trygg i bruk, med estetisk flotte løsninger, montert på en måte som gir maksimal fyringskomfort. Dette er vi eksperter på.

Vi monterer ovner på en fagmessig god måte

Montering av ovner er meldepliktig til feiervesenet i din kommune. Vi gjør denne innmeldingen for deg, som en avslutning av monteringen, og gir deg en monteringsattest til slutt.

Snakk gjerne med oss på forhånd, så kan vi gi deg et godt tilbud på kjøp av ovn gjennom oss, eller du kan få gode råd om hvilken type du bør velge andre steder. Vi har både erfaring og kunnskap om hvilken ovn eller peis som vil fungere best i din bolig.

Monteringen gjøres på en fagmessig god måte. Dette reguleres både av generelle krav i brann- og bygningsforskrifter, samt at de ulike ovnsprodusentene ofte har egne krav til avstander etc som kan være strengere enn de generelle kravene.

Sertifiserte montører

I klasse 3 fra Norsk Varme

Innmelding til kommune

Vi melder inn monteringen for deg

Orden og ryddighet

Vi forlater rommet slik som det var

Lover og forskrifter

Vi kjenner reglene som gjelder.

SKORSTEINSTJENESTER

Focus AS er spesialister på rehabilitering av skorsteiner - uansett type. Vi kan også montere ny skorstein til ditt ildsted, hvor våre råd og montering gir deg en god løsning med topp fyringskomfort.

Rehabilitering av skorstein er god brannsikkerhet

En gammel skorstein kan rehabiliteres tilbake til moderne stand med våre effektive metoder. Spør oss gjerne om befaring, hvor vi tar en grundig gjennomgang av skorsteinen din, og hvilke metoder som kan brukes på å få den opp til dagens standard.

Skorsteiner inndeles etter oppstillingsklasse, som enkelt fortalt innebærer hvor godt isolert skorsteinene er, hvor tett på du kan ha brennbart materiale, og på hvor mange sider av skorsteinen dette gjelder. Vi kan oppgradere skorsteinen til en høyere oppstillingsklasse i forbindelse med rehabiliteringen.

Vi bruker flere ulike metoder for rehabilitering, alt etter hvilken stand den er i, og i forhold til hvilken konstruksjon den er.

 

Smarte metoder

Kostnadseffektive og raske

Bedre enn ny

Høyere oppstillingsklasse enn før

Bedre isolert pipe

Med mindre avstand til brennbart

Gratis befaring

Med løsningsforslag og prisoverslag

BYGGING AV PEIS

Focus AS bygger din drømmepeis i Bergen og Hordaland, akkurat slik du vil ha den. Vi dekker Velg mellom plassbygde løsninger, hvor vi skreddersyr til dine ønsker, eller ferdige elementpeiser, designet av de ledende peisdesignere som finnes. Vi har løsningen.

Elementpeis eller en skreddersydd drømmepeis?

Har du gått og tenkte på hvordan drømmepeisen din skulle vært? Med oss som samarbeidspartner kan vi hjelpe deg å realisere peisdrømmen. Vår interiørkonsulent tegner peiser akkurat slik som passer best til din stil, og ditt interiør.

Vi skreddersyr peiser i tråd med dine ønsker og behov. Her er fordelene mange: Vi monterer det brennkammeret som passer best til din bolig, og ditt fyringsmønster. Du kan også få innebygget funksjonalitet i designet, som vednisjer, hyller og andre egenskaper.

Vi leverer også kostnadseffektive elementpeiser, hvor du får en ferdigdesignet løsning fra produsenten, fra topp til bunn.

Designskisse

Vi tegner drømmepeisen din

Elementpeis / plassbygd

Standardløsning eller skreddersøm

Effektive løsninger

Enklere montering kommer deg til gode

Lover og forskrifter

Vi kjenner reglene som gjelder.

SALG AV OVN, PEIS OG STÅLPIPE

Focus AS er forhandler av et rikholdig utvalg av ovner, peiser og stålpiper. Spør oss gjerne om råd, så finner vi løsningene som passer aller best for deg. Vi kjenner ovnsfaget, og kan bistå deg hele veien fra gratis rådgivning til ferdig montert ildsted eller pipe.

Vi skaffer peiser, ovner og skorsteiner

Vi skaffer ovner, peiser og skorsteiner fra våre utvalgte kvalitetsleverandører. Her er et bredt utvalg av brennegenskaper, design og typer.

Ved valg av ovn, skorstein eller peis er det viktig å tenke gjennom bruksmønsteret for ildstedet. Vi hjelper deg med prosessen, og stiller de riktige spørsmålene: Skal ildstedet brukes til hurtig oppvarming? Til jevn fyring i et rom som brukes hele tiden? Er det stort areal og høyt under taket, eller en liten, koselig stue? Valg av brennkammer har mye å si for at du får et ildsted som passer for ditt bruksområde.

Vi har kompetanse både på design og teknologi, og hjelper deg med å velge et ildsted som du blir fornøyd med - i lang tid.

Ovner

De fleste funksjoner og design.

Peiser

Både elementpeiser eller egendesignede

Stålpiper

Isolerte stålpiper

Utstyr og tilbehør

Vi skaffer det meste

TOP