PIPEMONTERING

VI MONTERER NY SKORSTEIN,
ELLER REHABILITERER
DEN GAMLE

Vi har både varmefaglige personer og interiørkonsulent på laget, og kan skreddersy en løsning som passer for deg. Hos oss kan du få gratis løsningsforslag, komplett med tegning, prisoverslag og fremdriftsplan.

Vi inspiserer, bygger og rehabiliterer alle slags piper.

Riktig montert skorstein, av egnet type er viktig for at ildstedet ditt skal fungere ordentlig. Skorsteinen skal lede varme røykgasser ut av boligen. En velfungerende pipe, bygget etter dagens standarder, vil både være et brannforebyggende tiltak, og samtidig gi deg bedre varmekomfort og lettere opptenning.

Rehabilitering av skorstein

Er det én ting potensielle boligkjøpere frykter, så er det å måtte i gang med modifikasjoner på ildsted og skorstein for å kunne ha en sikker bolig. Boligmeglere er entydige i at en rehabilitert eller ny skorstein gir en trygghet som boligkjøpere er villig til å betale mer for - ofte mer enn selve installasjonen har kostet i seg selv.

Les vår guide til hvorfor du skal rehabilitere skorstein her

Montering av stålpipe

En stålpipe gir deg mer fleksibilitet med tanke på plassering. Den tar i seg selv mindre plass, og kan både monteres bak ovnen, eller over. Stålpipe er en økonomisk gunstig løsning hvor monteringstiden er kort, og selve elementene koster mindre enn byggematerialene til en ordinær pipe. Stålpiper kan leveres i flere ulike fargenyanser slik at det matcher interiøret ditt.

KONTAKT OSS

post@focusvarme.no
Tlf: 91 90 27 00

ØKONOMISK

Ny pipe gir økt boligverdi og mindre vedforbruk

BRANNSIKKERT

Ny pipe gir en sikrere hverdag for deg og dine.

KOMFORTABELT

Ny pipe gjør opptenningen lettere.

SKISSE

Vi tegner inn din løsning slik at du kan se hvordan den ser ut

PRISOVERSLAG

Du får et prisoverslag på hva jobben vil koste.

TILBUD OG FREMDRIFT

Du får et konkret pristilbud med fremdriftsplan.

TOP