BYGGING AV PEIS

VI DESIGNER,
PLANLEGGER OG BYGGER
DIN DRØMMEPEIS

Hos Focus kan du få designet og bygget drømmepeisen. Vi har både interiørkonsulent og varmefaglige personer på laget. Det gjør at vi kan hjelpe deg fra A til Å med hvordan peisen din skal bygges. Vi gir deg skisser og råd for hvordan peisen kan se ut, samtidig som vi også veileder deg om valg av riktig peisinnsats og riktig lufting. Vi gir deg et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag, komplett med tegning, prisoverslag og fremdriftsplan.

KONTAKT OSS

post@focusvarme.no
Tlf: 91 90 27 00

Drømmepeisen - steg for steg.

Vi hjelper deg med å velge riktig design, løsning og plassering
før du bestemmer deg - slik at du får best mulig fyringskomfort og trivsel hjemme.

SKISSE

Vi tegner inn din løsning slik at du kan se hvordan den ser ut

PRISOVERSLAG

Du får et prisoverslag på hva jobben vil koste.

TILBUD OG FREMDRIFT

Du får et konkret pristilbud med fremdriftsplan.

SE HVA SOM ER MULIG,
OG LA DEG INSPIRERE

Valg av peis kan være med på å forvandle boligen din til en helt ny stil - eller den kan sette prikken over i-en i det interiøret du allerede hadde valgt. Ønsker du en moderne stil, eller en mer klassisk? Kanskje du ønsker noe som ingen andre har?

Et løsningsforslag innebærer at du får en skisse over vår foreslåtte løsning, sammen med et uforpliktende prisoverslag på peis og montering.

NY PEIS GIR
MANGE FORDELER...

En peis er som et flott møbel i stuen, gangen, soverommet, eller hvor du enn ønsker å plassere den. Den kan løfte designet i et rom og gi estetisk harmoni i hverdagen. Men i tillegg gir ny peis tre helt konkrete fordeler:

ØKONOMISK

Ny peis øker boligens verdi og gir lavere forbruk av ved.

BRANNSIKKERT

Ny peis gir en sikrere hverdag for deg og dine.

ELEGANT

Vi designer peiser som tar interiøret ditt til nye høyder

Elementpeis eller plassbygd peis?

Du kan velge mellom produsentenes prefabrikkerte elementpeiser, eller plassbygd. Med elementpeis kan du velge blant flere flotte design hos anerkjente produsenter, og velge den som passer best for deg. Men om du velger plassbygd peis, kan vi bygge den akkurat slik du ønsker. Og vi kan tegne den til deg på forhånd. Valget er ditt.

TOP