MONTERING AV OVN

VI MONTERER OVN,
RASKT OG TRYGT

Vi i Focus har lang erfaring med å montere ovner av alle typer. En korrekt montert ovn, vil gi deg en brannsikker hverdag, med bedre fyringskomfort og gode råd og tips på kjøpet. Mot en avgift kan vi deponere den gamle ovnen din, slik at du bare kan sette deg rett ned og nyte varmen

Snakk gjerne med oss i Focus før du velger ovn, eller du kan kjøpe den gjennom oss. Valg av riktig ovnstype er viktig både for fyringskomfort og forbruk av ved.

Når monteringen er ferdig, sjekker vi alt er gjort på beste måte, og etterlater rommet ryddet og slik det var før vi kom. Du får en monteringsattest og kan begynne å bruke ovnen med en gang.

KONTAKT OSS

post@focusvarme.no
Tlf: 91 90 27 00

Du bør bruke fagfolk til montering av ovn

Selv om har lov å montere ovn selv, så bør du bruke fagfolk som oss til denne jobben. En feilmontert ovn kan være en brannfelle, og du risikerer at den blir underkjent neste gang feieren kommer på inspeksjon. Montering av ovn reguleres av flere forskrifter, blant annet plan- og bygningsforskriften, samtidig som en også må ta hensyn til anvisninger som er oppgitt for hver enkelt ovnsmodell.

Når vi monterer ovnen din, så kontrollerer vi samtidig hele fyringsanlegget for skader og feil under arbeidet. Vi melder inn installasjonen til ditt lokale brannvesen, og gir deg en monteringsattest på arbeidet som er gjort.

TOP